EĞİTİM FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Yazar: | Tarih: 12 Ekim 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı fakültemizi kazanan öğrencilerimiz için Oryantasyon Programı, 06-07 Ekim 2021 tarihinde B Blok Konferans Salonu’nda (BD-304) yapılmıştır.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesine geçen yıl ve bu yıl kaydını yaptıran öğrencilere yönelik ‘Oryantasyon Programı’ düzenlenmiştir. Eğitim Fakültesi B Blok Konferans salonunda gerçekleştirilen programda, öğrenime geçen yıl başlayan ve bu yıl yeni başlayan öğrencilerin OMÜ’nün akademik, sosyal ve kültürel yaşamına uyum sağlamalarının kolaylaştırılması amacıyla öğrencilere bilgi verilmiştir. Programda öğrenciler ders kayıtları, kütüphane, Mevlana, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları ile akademik takvim gibi konularda bilgilendirilmişlerdir. Fakültemiz Bölüm Başkanları programda söz alarak, bölümlerine bağlı anabilim dallarının tanıtımlarını yaparak, bölümlerdeki öğretim elemanlarını tanıtmışlardır.

Bunun yanısıra Omü TEKNOPARK yetkilleri tarafından gerçekleştirilen sunumla, TEKNOPARK’IN işleyişi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.