Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Fransız Dili Eğitimi Mezun-Öğrenci Buluşması

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 16 Kasım 2022

Üniversitemiz Mezun-Öğrenci buluşması kapsamında düzenlenen aktiviteye Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Fransız Dili Eğitimi mezunu Türk Hava Yollarında Kabin Görevlisi olarak çalışan İsmail EROL davetçi olarak katıldı. Eğitim Fakültesi Seminer Salonunda saat 13:30 ‘da başlayan söyleşiye Yabancı Diller Bölüm Başkanı Prof.Dr. Halil AYTEKİN, Doç.Dr. Ali YAĞLI, Alman Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Adnan OFLAZ , Dr. Öğretim Üyesi Hasan ATMACA ve çok sayıda öğrenci katıldı. İsmail EROL mezun olduktan iş arama dönemlerinde yaşadığı güçlüklere dikkat çekerek öğrencilere hayata çok donanımlı olarak hazırlanmaları gerektiğinin altını çizdi. Daha sonra başlayan Türk Hava yolları deneyimlerini paylaşan Erol, konuşmasında sadece öğretmenlik mesleğine odaklanmamaları, küresel dünyanın gerçeklerine göre kendilerini hazırlamalarını ve daha farklı bakış açılarıyla dünyayı okumaları ve geleceklerini ona göre şekillendirmelerine işaret etti. Öğrencilerin sorularıyla devam eden buluşmada İsmail Erol, Ondokuz Mayıs Üniversiteli olmanın haklı gururunu yaşadığını, Üniversitenin ve Samsun’un çok değiştiğini ve öğrencilerin ne kadar şanslı olduklarını da söyleyerek konuşmasına son verdi. Buluşmanın sonunda kendisine Teşekkür Belgesi takdim edildi.