Eğitim Fakültesi'nin TÜBİTAK BİDEB'in Destek Programındaki Büyük Başarısı

Yazar: | Tarih: 2 Ekim 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi TÜBİTAK BİDEB tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçlarına göre OMÜ'de en çok destek alan fakülte oldu.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı proje sonuçlarına göre OMÜ'den 114 proje kabul edilmiş olup, bunun 40 tanesi Fakültemiz öğretim üyeleri danışmanlığında yürütülecektir. Projesi kabul edilen öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

“2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” destek sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: