Eğitim Fakültesi Akşam Sohbetleri III

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 18 Mart 2021

Sevgili Öğrencilerimiz Merhaba.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak "Akşam Sohbetleri" adıyla bir programımız üçüncü ektinliği ile devam ediyor.

Prof. Dr. Yavuz BAYRAM ile birlikte "Safahat Şairinin Gözüyle Çanakkale Zaferi'nden Kurtuluş Savaşı'na İstiklal ve İstikbal Mücadelemiz" konusu ile 18 Mart 2021 tarihinde saat 20:00'de başlayacaktır.

Sohbete katılım göstermek isteyenler;

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCKa7u-qFfeDzzfUmxVKVzoQ kanalından izleyebilirsiniz.

"Akşam Sohbetleri"

Fakültemizin farklı bölümlerinden öğretim elemanlarının katkılarıyla Salı ve Perşembe günleri saat 20.00 ile 21.00 arasında ve yaklaşık 1 saat sürecek şekilde planlanmıştır. Sohbetlerimiz, beş haftalık planlanmıştır.

"Akşam Sohbetleri Haftalık Planı"

Tarih Konuşmacı Konu
11 Mart 2021

Perşembe