Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluluğu Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 26 Nisan 2024

OMÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluluğu, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileriyle birlikte Keşif Kampüsüne gezi düzenledi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından oluşturulmuş çocuk üniversitesi projesi olan Keşif Kampüsü’nde öğrenciler, tematik atölyeler ve keşif alanlarına ek olarak Deneyap Teknoloji Atölyesi ve Girişimcilik Atölyesi’ni deneyimleme fırsatına sahip oldular.
Etkinliğe öğrencilerle birlikte, topluluk akademik danışmanı ve aynı zamanda Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Yaman, anabilim dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Ü. Aslı Sarışan Tungaç, anabilim dalı öğretim elamanı Arş. Gör. Hilal Demirel ve Sınıf Eğitimi Anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Belgin Bal İncebacak katıldı.