FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ TOPLULUĞU ÖRAV TARAFINDAN DÜZENLENEN “ÖĞRENEN LİDER ÖĞRETMEN” EĞİTİMİ’NDE

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 27 Mayıs 2024

OMÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluluğu, Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileriyle birlikte 25-26 Mayıs tarihlerinde Atakent Ortaokulu’nda Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimine katıldı.
Eğitim programı boyunca ÖRAV üyeleri Kemalettin Ak ve Mustafa Şener tarafından etkili iletişim, dirençle baş etme, takımı yönetme ve davranış liderliği, akış ve ritmin sürekliliği, kurallar ve uygulama adımları, sorun davranışların yönetimi, olumlu davranışların pekiştirilmesi, ölçme ve değerlendirme konuları sınıf içi ve sınıf dışı etkinliklerle çalışılarak programa 2 (iki) tam gün katılan katılımcılara katılım belgesi verildi.
Programda öğrencilere Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elamanı Arş. Gör. Hilal Demirel eşlik etti. Etkinlikler devam ederken, OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, topluluk akademik danışmanı ve aynı zamanda Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Yaman ve OMÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şenol EREN öğrencileri ziyaret etti.