Görsel Sanatlar Topluluğu Yeni Yıl Etkinliği

Yazar: | Tarih: 8 Ocak 2024

OMÜ Görsel Sanatlar Topluluğu Salıpazarı Şehit Ahmet Sarı İlkokulu öğrencileri ile buluşup yeni yılı birlikte karşıladılar. Etkinlikte seramik boyama, müzik, palyaço, yüz boyama, dans, çeşitli oyunlar ve topluluk üyelerinin kendi ikramı olan yiyecekler ile eğlenceli bir kutlama gerçekleştirildi. Görsel sanatlar Topluluğu üyeleri olarak organize edilen etkinlikte birleştirilmiş sınıflarında toplam 25 öğrencisi olan köy okulundaki tüm çocuklarla birlikte yeni yıl pastası kesilerek çocuklara hediyeleri takdim edildi.

Görsel Sanatlar Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Selma Karaahmet Balcı ve Resim-İş Öğretmenliği Bölümünün 22 öğrencisinin katılımı ile Salıpazarı Fatsalılar köyünde bulunan Şehit Ahmet Sarı İlkokulunda gerçekleşen etkinlikte tüm çocuklar yıl boyunca yaşayamadıkları bir coşku yaşayıp yeni yılı umutla karşıladılar. Okulun müdür yetkili tek sınıf öğretmeni olan Zerrin Pak; çocukların unutamayacakları bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek bu büyük şölen için topluluk üyelerine teşekkürlerini iletti.