Görsel Sanatlar Topluluğu'nun Ebru Sanatı Etkinliği

Yazar: egitimfakultesi | Tarih: 24 Kasım 2023

Görsel Sanatlar Topluluğu'nun organize ettiği etkinlikte ebru sanatçı Ayten Sarıkaya, ögrenci ve öğretim elemanları ile buluştu. Yurt dışında ve yurt içinde birçok kişisel sergisi olan ebru sanatçısı tecrübelerini aktarirken katılımcılar eserlerini izleme şansı da buldu.

Omü Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği bölümünden 1979 yılında mezun olan Ayten Sarıkaya ve dönem arkadaşları resim is öğretmenliği anabilim dalı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından ağırlandi. Emekli öğretmenler ve öğretmen adayları arasında geçen sohbetlerde öğretmenler günü de kutlandı.

Etkinlik sonunda Görsel Sanatlar Topluluğu akademik danışmanı Doc. Dr. Selma Karaahmet Balcı katılımcılara ve ebru sanatçısına teşekkürlerini takdim etti.