İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Kolejinden Fakültemize Ziyaret

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 4 Mart 2022

İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Kolejinden Fakültemize Ziyaret

İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Sena DEMİREL Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette özel eğitim kurumlarında ve yükseköğretimdeki eğitim öğretim faaliyetleri hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, öğrenci alan tüm programlarda yeni müfredat çalışması başlattıklarını belirtti. Çalışmalardaki en önemli dış paydaşlardan birinin de özel eğitim kurumları olduğunu ifade eden Çalışıcı, bu çerçevede DOĞA Kolejinin de görüşlerinin ve önerilerinin çok kıymetli olduğunu söyledi. Demirel ise bu konuda her türlü desteğe açık olduklarını, ayrıca kolej olarak eğitim fakültesi ile ortak projeler yapmak istediklerini dile getirdi. Önümüzdeki haftalarda müfredat çalışmaları kapsamında DOĞA Koleji ve diğer özel eğitim kurumlarını ziyaret edeceklerini ifade eden Çalışıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Doğa Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Sena Demirel’e teşekkür etti.