KPSS Bilgilendirme Semineri

Yazar: egitimfakultesi | Tarih: 10 Kasım 2023

Eğitim Fakültesi 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik “KPSS Hazırlık Bilgilendirme Seminer” i gerçekleştirildi. Programa Eğitim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyelerinin yanı sıra çeşitli fakültelerden öğrencilerde katılım gösterdiler. Yoğun katılımın olduğu programda konuşmacı olarak alan uzmanları Aker KARTAL, Fatih HİMMET ve Yasin SEÇKİN yer aldı.

Açılış konuşmalarının ardından başlayan programda KPSS sınav puan türleri ve soru sayıları, alanlara göre hazırlık süreçleri, çalışma planı hazırlama ve sınav hazırlık süreçlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar paylaşıldı. Sunumların ardından öğrencilere soru- cevap şeklinde devam eden programda, öğrenciler merak ettikleri konuların cevaplarını uzmanlardan alma şansı buldular.

Program Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI’nın katılımcı hocalara teşekkür belgelerini vermesinin ardından son buldu.