Lisans Programları Öğretmenlik Uygulaması Okulları, Uygulama Öğretim Elemanları ve Öğrenci Bilgileri

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 13 Ekim 2022

Fakültemizin lisans programlarında öğrenim gören ve Öğretmenlik uygulaması I dersini alan öğrencilerimizin uygulama yapacakları okulların listesi aşağıda sunulmuştur. Öğretmen adaylarımız listede bilgileri bulunan okullara giderek sorumlu müdür yardımcısı ile görüşmelidir. İlgili alandaki uygulama öğretmenleri okullar tarafından belirlenecek ve öğretmenin programına göre hangi günlerde uygulama yapılacağı öğretmen adayı-öğretmen tarafından, öğretmenlerin programına göre kararlaştırılacaktır. Öğretmen adaylarımız, uygulama okuluna gitmeden önce kendilerinden sorumlu olan uygulama öğretim elemanı ile iletişime geçmeli ve okula ne zaman gidecekleri konusunda bilgi almalıdır. Öğretmenlik uygulamasının, aşağıdaki duyurularda ilan edilen, ilk etkinliği 17-21 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir. .
Alman Dili Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Fransız Dili Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
İngiliz Dili Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Müzik Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Resim İş Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Sosyal Bilgiler Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Türkçe Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Temel Eğitim Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Özel Eğitim Öğretmenlik Uygulaması Bilgileri (Tıklayınız) .
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Okullarda RPD Uygulamaları Bilgileri (Tıklayınız)