Lisansüstü Eğitim Gören Öğrencilere Yönelik “Kadın Liderlerin Liderlik Becerilerinin Geliştirilmesi” Eğitimi

Yazar: | Tarih: 11 Haziran 2023

Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) bünyesinde Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice KUMCAĞIZ yürütücülüğünde gerçekleştirilecek ve lisansüstü eğitim gören öğrencilere yönelik olan “Kadın Liderlerin Liderlik Becerilerinin Geliştirilmesi” eğitimi TÜBİTAK BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun görülmüştür.

11-16 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitimde lisansüstü öğrenim gören kadın öğrencilerin, uygulamalı çalışmalar ile geleceğin kadın liderlerinin liderlik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve uygulamalı bir eğitim ile lisansüstü eğitim alan kadınların akademik hayatlarında ilerleme cesareti göstermelerine ve aynı zamanda yaratıcılık kabiliyetlerinde de belirgin iyileşmeler sağlanması amaçlanmaktadır.

Toplamda 24 katılımcının eğitim göreceği eğitim programı TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir.
Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwr_z8Mvrsovu87HDBiGD0gqbW3Bq7KajtaXHDd3xVxLf4Fg/viewform