Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr. Gör. Fulya ANIT, Yeni Yıl Öğrenci Konseri düzenledi.

Yazar: İsmail ÇETİN | Tarih: 31 Aralık 2021

Fakültemiz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr. Gör. Fulya ANIT’ın düzenlemiş olduğu “Yeni Yıl Öğrenci Konseri”, 30 Aralık 2021 tarihinde Devlet Konservatuvarı Binası’nda gerçekleştirilmiştir. Konsere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müdürü Prof. Dr. Ferit BULUT, Yabancı Diller Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Nalan KIZILTAN, Fakültemizin dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI ve değerli eşleri, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları, öğrencileri ve öğrenci yakınları katılmıştır.

Öğrencilerimiz İbrahim Melih KUVVET (flüt), Şule İNCE (flüt), Nazlıcan CANİKLİ (flüt), Aydın Görkem ES (flüt), İrem Burçak KAYMAS (flüt), Mihriban KILDI (flüt), Aylin BİBER (flüt), Arzu KARAYEL (flüt), Öznur DÜZKÖYLÜ (flüt), Kardelen AKBULUT (piyano), Sümeyra YAVUZ (piyano), Ömer Osman ÇELİK (keman), Halis Süleyman KANAR (klarinet) ve Tunahan ÖZMET’in (trompet) görev aldığı konsere, tulum ve kaval performansı ile OMÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanı Öğr. Gör. Oğuz YILMAZ ve piyano eşlikleri ile Dr. Öğr. Üyesi Beril TEKELİ YİĞİT etkinliğe icracı olarak destek olmuştur. Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, etkinlik sonunda, emeği geçenlere teşekkür etmiş ve etkinliği düzenleyen öğretim elemanlarından bu motivasyon etkinliğinin Kurupelit kampüsündeki tüm eğitim fakültesi öğrencilerine sunulmasını arzu ettiğini ifade etmiştir. Ayrıca müzik öğretmeni adaylarından, yakın zamanda OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin müziksel becerilerini de destekleyecek etkinlik ve uygulamalarda görev almaları yönündeki beklentilerini ifade etmiştir. Program sonunda etkinliği düzenleyen öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür belgeleri takdim edilmiş ve yeni yıla yönelik olumlu beklentiler paylaşılmıştır.