"Öz Değerlendirmeye Dayalı Yazım ve Noktalama İşaretlerinin Doğru Kullanımı" ve "Kitap Tahlili" Projeleri

Yazar: | Tarih: 7 Ocak 2022

OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve OMÜ Vakfı Koleji işbirliginde "Öz Değerlendirmeye Dayalı Yazım ve Noktalama İşaretlerinin Doğru Kullanımı" ve "Kitap Tahlili" projeleri gerçekleştirildi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Dr. Öğretim Üyesi Safa ÇELEBİ koordinatörlüğünde, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilen projede, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencileriyle bir dönem boyunca uygulamalı çalışmalar yapıldı. Projenin kapanışında düzenlenen veda toplantısında OMÜ Vakfı Koleji Müdürü, Müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından, projeye destek veren öğretmen adaylarına teşekkür belgeleri takdim edildi.