Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinden Özel Çocuklara Özel Materyaller Sergisi

Yazar: | Tarih: 6 Ocak 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından “Özel Eğitimde Özel Materyaller” sergisi düzenlendi.
Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Meryem Vural Batık danışmanlığında düzenlenen sergi açılışına; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Vural, Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nuray Kahraman, Altınkum Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Veysel Uğur, Özel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.
Özel Çocuklara Özel Materyaller Sergisi'ni ziyaret eden öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri, özel eğitim öğretmenleri ve özel gereksinimli öğrenciler, özel eğitim öğretmen adaylarının geliştirmiş oldukları materyallere büyük ilgi gösterdi.