ÖZEL ÖĞRENCİMİZİN ÖZEL BAŞARISI

64fef142ab758

Üniversitemiz mezunları başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor. 2018 yılında kazandığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünden 2021 yılında mezun olan otizmli öğrencimiz Kerem BAYRAK, girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı'nda(KPSS) başarılı olarak Atakum ilçesinde bulunan Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. kademeye müzik öğretmeni olarak atandı. Farklı müzik aletlerini çalarak kendisine hayran bırakan Kerem Bayrak, ortaokul hayatında farklı sanat dallarında yer aldı. Akabinde ortaokuldan sonra girdiği yetenek sınavlarında başarılı olan Kerem tercihini İlkadım Güzel Sanatlar Lisesinden yana kullandı. Burada kendisini daha çok geliştiren Kerem Bayrak, ender görülen müzik yeteneğiyle çello, bağlama, gitar ve piyano gibi müzik aletlerini çalmayı başardı.
Mezunumuz Kerem BAYRAK’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.