Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinlikleri

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 11 Aralık 2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü çalışmalarından biri olan “Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinlikleri” kapsamunda online bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi anabilim dalı öğretim görevlisi Dr. Melda Kılıç’ın moderatörlüğünde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim dalı 2009 yılı mezunlarından “Çorum Şirinler Özel Eğitim Anaokulu” müdürü Özlem Çerezci’nin konuk olacağı etkinlikte “Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yönetici Olmak” konusu ele elınacaktır. Bunun yanı sıra söyleşide Ondokuz Mayıs Ünversitesi’nden mezun olan bir okul öncesi öğretmeninin kariyer yolculuğunun öğretmen adaylarına aktarılması ve bu noktada öğretmen adaylarının kafalarındaki sorulara yanıt bulmaları hedeflenmektedir.

Etkinlik 15 Aralık 2020 tarihinde Salı günü online olarak saat 19:30’da Google Meet programı ile gerçekleştirilecektir. Söyleşimize davetlisiniz!

Katılım bağlantısı: https://meet.google.com/kxw-sxpn-esi