Okul Öncesi Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Lisans Öğrencilerinin Projelerine TÜBİTAK’tan Destek

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 17 Mayıs 2022

Üniversitemiz bünyesinde düzenlenen önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine proje kültürü kazandırmaya yönelik hazırlanan “Proje Hazırlama Eğitimi” çıktılarını vermeye başladı.
Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği lisans öğrencisi Selin UZUN ve Okul Öncesi Öğretmenliği lisans öğrencisi Zeliha Ece TOZLU’nun, “Proje Hazırlama Eğitimi”ni başarı ile tamamladıktan sonra Arş. Gör. Aslı SARIŞAN TUNGAÇ danışmanlığında hazırladıkları "İlkokullarda 7R Kuralı ile Bilinçli Tüketici Olmak" isimli projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur. İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan proje kapsamında, 7R felsefesi ile sürdürülebilirlik bilincinin oluşturulmasının yanı sıra öğrencilerin bilinçli birer tüketici olmaları konusunda bir araştırma yürütülecektir.
Kıymetli öğrencilerimiz ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.