Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Melda KILIÇ'ın Milliyet Gazetesi Makalesi

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 9 Kasım 2020

Milliyet Gazetesi ve Düşyeri iş birliği ile pandemi sürecinde çocukların uzaktan eğitimini destekleyebilmek ve ailelere rehberlik edebilmek amacıyla Pepe’nin tasarımcısı Ayşe Şule Bilgiç koordinatörlüğünde, uzmanlar, eğitimciler ve psikologların desteği ile Okul Öncesi ve İlkokul Milli Eğitim Müfredatı ile uyumlu, her cumartesi “Okul Öncesi Evde Okul”, Pazar günleri ise “İlköğretim Evde Okul” ekleri yayınlanmaktadır. Milliyet gazetesinin 7 Kasım 2020 Cumartesi günü yayınlanmış “Okul Öncesi Evde Okul” ekinde Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim dalı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Melda Kılıç’ın çocukların evde sosyal duygusal gelişimlerini desteklemek üzerine “Evde Destek Önemli” başlıklı yazısı yayımlandı.

Tam sayfa için aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız.