OMÜ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ TOPLULUĞU HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ, BİLİM ŞENLİĞİ VE MATERYAL SERGİSİNDE

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 11 Haziran 2024

Omü Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluluğu tarafından dönem sonu sınavları öncesi motivasyon amaçlı, A ve B Blok arasındaki alanda Öğrt. Rukiye UÇKUN tarafından çalıştırılan Halk Oyunları (Eğitim Fakültesinin farklı programlarında öğenim gören öğrencilerin aldıkları Genel Kültür Seçmeli Derste öğrenilen eserler), Prof. Dr. Süleyman Yaman'ın akademik danışmanı olduğu Fen Bilgisi Öğretmenliği Topluğu ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alan öğrencilerin gerçekleştirdikleri Bilim Şenliği ile Dr. Öğr. Üyesi Aslı SARIŞAN TUNGAÇ'ın Fen Bilgisi Öğretmenliği anabilim dalı lisans programında yürüttüğü Fen Öğretiminde Materyal Tasarımı dersinin ürünlerinin yer aldığı Materyal Sergisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı ve fakülte öğretim elemanları katılmıştır. Şenliğe OMĞ Vakfı Koleji 2. Sınıf öğrencileri misafir4 olmuştur.