OMÜ’de Aşama Kaydeden Doktor Öğretim Üyeleri Biniş Giydi

Yazar: | Tarih: 23 Kasım 2021

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ve Prof. Dr. Recep Sancak, Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, idari ve akademik personel ile biniş giyen öğretim üyeleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ’nün eğitim revizyonu, AR-GE, öğrenci projeleri ve sosyal sorumluluk çalışmalarına ağırlık verdiğini belirterek aşama kaydederek öğretim üyeliği sistemine dâhil olan akademisyenlerden bu hususta destek ve öneri beklediklerini ifade etti.

Akademik aşama kaydeden akademisyenlere hayırlı olsun dileklerini sunan Rektör Ünal “Bir ömür boyu, bu toplumu imar ve inşa edecek, övüneceğiniz nesiller yetiştirmenizi diliyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak akademik aşama kaydeden öğretim üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.