Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Topluluğu, bölümlerindeki öğrencilerinin birbirlerini tanıması ve kaynaşması adına bir etkinlik düzenledi.

Yazar: İsmail ÇETİN | Tarih: 29 Aralık 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Topluluğu, bölümlerindeki öğrencilerinin birbirlerini tanıması ve kaynaşması adına bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, topluluk danışmanı Doç. Dr. Seyfullah Gül, topluluk başkanı Meryem Nur Tekce ve topluluk yürütücü ekibinin planlamaları dahilinde 26 Aralık 2021 saat 13.00’de başladı. Sınıf Eğitimi Bölümünden tüm sınıf düzeylerindeki öğretmen adaylarının aktif katılımı ile etkinlik 17.00 civarlarında sonlandı. Etkinliğe, eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı ve eşi Melek Çalışıcı da eşlik etti.

Etkinlik, Topluluk başkanının öğretmen adaylarını karşılama ve bilgilendirme konuşması ile başladı. Topluluk danışmanı Doç. Dr. Seyfullah Gül ve ardından eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı’nın öğretmen adayları ile olan samimi ve motive edici konuşmaları ile devam etti. Sonrasında etkinlik içeriklerine geçildi. Bölüm öğrencilerinin birbirlerini tanıyarak daha iyi kaynaşmasına yönelik çeşitli çocuk oyunları oynandı. Seçilen çocuk oyunlarının, öğretmen adaylarının meslek hayatında da öğrencileri ile kullanabileceği nitelikte olduğu, hem eğlendirip hem birikim kazandırdığı gözlendi. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz, etkinlik sonunda birbirleri ile kaynaşarak sohbet edebilir hale geldiklerini dolayısıyla etkinliğin amacına ulaştığını ifade ettiler.