Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Dördüncü Sınıf Öğrencilerinden Dönem Sonu Etkinliği

Yazar: egitimfakultesi | Tarih: 15 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı 4. Sınıf öğrencileri yürütücülüğünü Prof. Dr. İsmail GELEN’in yapmış olduğu RPD’de Program Geliştirme dersi kapsamında OMÜ’de dönemin son dersinde, öğrenci kaynaşması ve sosyalleşme amacıyla dönen sonu etkinliği düzenlendi.

OMÜ Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, güz yarıyılı öz değerlendirmesi ve gözden geçirme yapıldı. Etkinliğe dersi yürüten Prof. Dr. İsmail GELEN’nin daveti üzerine, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat VURAL, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice KUMCAĞIZ, Prof. Dr Ayşenur BÜYÜKGÖZE KAVAS, Dr. Nurdan DOĞRU ÇABUKER, Araştırma Görevlileri Furkan KİRAZCI, İrem Nur GÜRSOY, Zeynep Öznur YAZAN ve Rehberlik ve psikolojik Danışmanlık programı dördüncü sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli yiyecekler ikram edildi. Dersin sorumlusu Prof. Dr. İsmail GELEN, dört yıl boyunca birbiriyle tanışmayan, görüşmeyen, ortak zaman geçirmeyen öğrencilerin mesleğe hazırlanması, sınıf içi iletişim ve sinerji oluşturmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiğini belirtti. Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI ve katılım sağlayan diğer kıymetli hocalarımız öğrencilerle kendi üniversite yıllarından anılarını paylaştı. Etkinlik hocalarımızın dersin sorumlusu hocamıza ve öğrencilerine teşekkürü ile son buldu.