Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı Mezuniyet Sergisi

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 15 Haziran 2022

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda her yıl geleneksel olarak yapılan mezuniyet sergisi bu yıl; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Damla Bulut, Resim –İş Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Sevgi Koyuncu, bölüm öğretim elemanları, öğrenciler, aileleri, ve davetlilerin katılımı ile Eğitim Fakültesi Sanat Galerisi ve Eğitim Fakültesi B Blok Fuaye alanında gerçekleşti.
Resim-İş Öğretmenliği son sınıf öğrencilerinin Grafik Tasarım ve Resim Anasanat atölyelerinde yaptıkları çalışmaların yanı sıra Özgün Baskı Resim, Seramik ve Fotoğraf Seçmeli Sanat Atölyelerinde yaptıkları çalışmalarında görülebileceği sergide bulunan eserler satışa sunulmuştur.
Doç. Dr. Sena SENGİR, Doç. Dr. Benan ÇOKOKUMUŞ, Dr. Öğr. Üyesi Selma KARAAHMET BALCI ve Öğr.Gör.Atanur SEVİM'in anasanat atölye son sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan mezuniyet sergisini 13-17 Haziran tarihleri arasında Fakültemiz A blok Sanat Galerisinde ve B Blok Fuaye alanında ziyarete açıktır.