Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat AĞAR Fakültemizi Ziyaret Etti

Yazar: | Tarih: 10 Mart 2023

Fakültemiz Bilgisayar ve Ogretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü eski mezunlarindan olan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat AĞAR, 2022-2023 eğitim öğretim yıılı bahar döneminde yürütülecek Öğretmenlik Uygulaması II ve Okullarda RPD Uygulamaları II derslerinin planlanması ve fakulte ile koordineli olarak Milli Egitim Bakanlığına bağlı okullarda uygulama aşamalarınn yürutülmesi hususlarını görüşmek için Fakültemize ziyaret gerçekleştirdi. Yükseköğretim kurumlarındaki öğretmenlik programları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı ile ilahiyat/islami ilimler programlarının son sınıf öğrencilerinin, talepleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceği yönündeki YÖĶ'ün kararının ardından, Fakültemizin ildeki en buyuk dış paydaşı olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile süreç yönetimiyle ilgili bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman YAMAN ve Eğitim Fakültesi Sekreteri Tevfik Yılmaz DEMİR katıldı.
İki saat süren toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.