Sosyal Bilgiler Eğitimi Topluluğu'nun İlkokul Yenileme Çalışması

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 13 Haziran 2022

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi topluluğu Akademik Danışmanları Arş. Gör. Yıldıray Karadağ’ın öncülüğünde topluluk başkanı İsmail Şimşek, topluluk başkan yardımcıları Duygum Çağla Avcı ve Şenol Kabak’ın yoğun çabaları ile Vezirköprü ilçesindeki Başalan İlkokulunu yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Bu etkinlikle Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil Sürmeli, Resim Öğretmenliğinde görev yapan Arş. Gör. Eyüp Koçak ve resim öğretmenliği öğrencileri, Arş. Gör. Orhan Ünal, sınıf öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği öğrencileri ve kıymetli Mustafa Demir, çeşitli kurum ve kuruluşlardaki gönüllü katılımcılar yer aldı.

Etkinlikte Başalan İlkokulu’na kitaplık, masa, sandalye, kitap ve kırtasiye malzemeleri konusunda destek sağlandı. Bununla birlikte okulun iç ve dış cephe boyasının yenilenmesi, okulun eksik olan kütüphanesinin oluşturulması, duvar resimlerin çizilmesi, sıralarımızın bakımı, eğitim atölyeleri ve çeşitli oyunlarla etkinlik tamamlandı.