TED Samsun Kolejinden Fakültemize Ziyaret

Yazar: ismail.cetin | Tarih: 4 Mart 2022

TED Samsun Kolejinden Fakültemize Ziyaret

TED Samsun Koleji Lise Müdürü Ramazan Güney, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışıcı, Ramazan Güney’e teşekkür etti. Yapılan görüşmelerde özel eğitim kurumlarındaki eğitim öğretim faaliyetleri ve eğitim fakültelerinin müfredatında son dönemde meydana gelen gelişmeler konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, öğretmenlik programlarındaki derslerin ve müfredatların belirlenmesinde, yükseköğretim kurumlarının ilgili kurullarının yetkilendirilmesi yönünde YÖK’ün bir karar aldığını ve doğrultuda; öğrenci alan tüm programlarda yeni müfredat çalışması başlattıklarını, bu kapsamda iç ve dış paydaş görüşlerine başvurduklarını açıkladı. Çalışıcı, bu hususta bir dış paydaş olarak TED kolejinin vereceği desteğin çok önemli olduğunu belirtti. Güney bir özel eğitim kurumu olarak eğitim fakültelerinden sektörün beklentilerini dile getirdi ve çalışma ile ilgili her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti. Önümüzdeki dönemde çalışmalar kapsamında TED Koleji ve diğer özel eğitim kurumlarını ziyaret edeceklerini ifade eden Çalışıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TED Samsun Koleji Lise Müdürü Ramazan Güney’e teşekkür etti.