TÜBİTAK 4000’li Programlar Online Tecrübe Paylaşımı Etkinliği

Yazar: ayhan.sertkaya | Tarih: 18 Aralık 2020

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden TÜBİTAK 4000'lü Programlar Hakkında Tecrübe Paylaşım Programı

Toplumda bilim ve teknoloji kültürünün ve iletişiminin geliştirilmesini amaçlayan bilim ve toplum projelerinin desteklendiği TÜBİTAK 4000’li programlar hakkında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Yaman’ın ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personeli Dr. Belgin Bal İncebacak’ın katılımı ile Şafak Esra Aslan moderatörlüğünde 15.12.2020 Salı saat 14:00’te “TÜBİTAK 4000’li Programlar Online Tecrübe Paylaşımı Etkinliği” gerçekleştirilmişitir.


Samsun Teknoloji Transefer Ofisi ve Eğitim Fakültesinin işbirliği ile gerçekleştirilen online program youtube kanalından canlı yayın olarak yayımlanmıştır.


Fakültemiz öğretim elemanları TÜBİTAK 4000’li Programlar Online Tecrübe Paylaşımı Etkinliğe yoğun katılım göstermişlerdir. 4000'lü projeler hakkında bilgi verilen etkinliğe akademisyen ve öğretmenler katılım sağlamıştır. Etkinlikte 4000'lü projelere başvuru ayrıntıları, başvuru sürecinde ve proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilmiş aynı zamanda yeni proje yazacak olanlara önemli bilgiler verilmiştir.


Kayıtlı olan youtube yayınını izlemek isterseniz aşağıdaki linki tıklayınız.

Yayın linki : https://www.youtube.com/watch?v=IS1ioZPSZhU