TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 24 Nisan 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esen Ersoy TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Samsun 19 Mayıs ilçesi Karagöl Şehit Arif Çetin Ortaokulunda “Okul Dışı Öğrenme Ortamlarında Matematik Öğretimi” başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.
Söyleşide okul dışında matematik öğretimine yönelik bilgilendirme ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Doç. Dr. Esen Ersoy, ortaokul öğrencilerinin matematik dersini sınıf dışında yaparak yaşayarak öğrenmelerinin kalıcı öğrenmelere yol açacağını söyledi. Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, Fakülte dışında yer alan paydaşlara yönelik sağladığı bu katkıdan dolayı hocamıza teşekkür ederiz.